ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΛ.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η «ΑΦΟΙ ΤΖΕΡΕΤΑ Ε.Π.Ε.» με το διακριτικό τίτλο «Β.Α.Ε.Μ.» είναι βιομηχανία παραγωγής εξαρτημάτων από πρώτες ύλες ορείχαλκου, σίδηρο, χαλκού, αλουμινίου και πλαστικού, σε σειρά παραγωγής ή κατόπιν παραγγελίας.

Τα εξαρτήματα, που διαθέτει, έχουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις και δίκτυο ύδρευσης, θέρμανσης, άρδευσης και ηλιακών συστημάτων, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μαστοί, γωνίες, ταφ, ρακόρ, ανόδια, ασφάλειες, σφαιρικούς διακόπτες, ΡΕ και ΡΡ εξαρτήματα κ.α.
Η εταιρεία, σταθερά προσανατολισμένη στην επίτευξη υψηλής ποιότητας προϊόντων, εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2000, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης για ζημιές, που πιθανόν να προκληθούνε σε τρίτους από προϊόντα παραγωγής μας.

Με καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία, ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, συνεχή βελτίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, εξειδίκευση του προσωπικού και παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς, σκοπός της «ΑΦΟΙ ΤΖΕΡΕΤΑ Ε.Π.Ε.» είναι να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της και να προσεγγίζει συνεχώς τους νέους.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1970 με τον διακριτικό τίτλο “B.A.E.M.” (Βιομηχανία Αυτόματης Επεξεργασίας Μετάλλου) από τους αδελφούς Στυλιανό και Κωνσταντίνο Τζερέτα.
Στην αρχή δραστηριοποιήθηκε σε παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων υπεργολαβικώς (FASON) για άλλες επιχειρήσεις και στη συνέχεια επικεντρώνεται στην παραγωγή ορειχάλκινων προϊόντων υδραυλικού εξοπλισμού.

Ήδη διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί τις εξειδικευμένες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Περιστέρι Αττικής και από το 1989 η εταιρία επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της και στη Φυλή Αττικής.
Η μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία οδήγησε την εταιρία να έχει μία εξέχουσα θέση στην αγορά παραγωγής εξαρτημάτων ύδρευσης και να τυγχάνει κατά επανάληψη προμηθευτής του δημοσίου και μεγάλων εμπορικών οίκων.
vendor